پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابهامات گروگان‌گیری رشت | چرا ترک تحصیل فرزندان جدی گرفته نشد؟

  • کد خبر: ۳۰۹۲۸۴
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
ابهامات گروگان‌گیری رشت | چرا ترک تحصیل فرزندان جدی گرفته نشد؟
یک جرم شناس تخلفات احتمالی مدیران مدرسه فرزندان گروگان گرفته شده خانواده رشتی را بررسی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای عجیب گروگان‌گیری ۲۹ ماهه یک خانواده در خانه خودشان در رشت، روز‌های اخیر فضای مجازی را درگیر کرده است. این خانواده ادعا دارند که با استفاده از دارو‌های روان‌گردان و شکنجه‌های غیرانسانی، تحت اسارت افرادی ناشناس قرار گرفته‌اند. جزئیاتی که آنها از نحوه اسارت، تغذیه و فوت مادربزرگ خانواده مطرح کرده‌اند، بسیاری را شوکه کرده و نگرانی‌های اجتماعی جدی به وجود آورده است.

ابهامات زیادی در این پرونده وجود دارد که تا کنون هیچ یک از مقامات قضایی و انتظامی به آن پاسخ نداده و حتی صحبت‌های دادستان رشت هم نه تنها نتوانست بخشی از این ابهامات را برطرف کند بلکه ابهامات جدیدتری از جمله اینکه چرا همسایه این خانواده بعد از مشکوک شدن به رفت و آمد خانواده گروگان گرفته شده با پلیس ۱۱۰ تماس نگرفته و به دیدار مردمی دادستانی رفته است؟!

چگونه بعد از مطرح شدن این ماجرا در جلسه دیدار مردمی بعد از یک ساعت سریعا خانواده، گروگان گیران و تمامی افراد دخیل در این ماجرا شناسایی و دستگیر شده‌اند؟! یا چرا زمانی که به گفته دادستان پرونده برای این ماجرا تشکیل می‌شود و پلیس آگاهی ورود می‌کند مقامات پلیس اعلام می‌کنند که پرونده قضایی در این راستا تشکیل نشده است؟!

گزارش ترک تحصیل فرزندان می‌توانست زمان کشف را تسریع بخشد

برای رفع ابهامات و آگاهی‌بخشی عمومی، انتظار می‌رود مقامات قضایی با بررسی دقیق ماجرا، صحت و سقم ادعا‌های مطرح‌شده را روشن کنند تا از تشویش اذهان عمومی جلوگیری شود.

در این پرونده مساله دیگری که وجود دارد موضوع ترک تحصیل فرزندان این خانواده است که اگر مدیران مدرسه این موضوع را جدی پیگیری می‌کردند شاید در کشف این پرونده تاثیری بسزایی داشت.

وحید سلطانی در مورد یکی از ابهامات پرونده گروگان‌گیری خانواده رشتی اظهار کرد: جدا از اینکه پلیس باید روایتگر اصلی این پرونده باشد، ابهامات قانونی متعددی در این ماجرا وجود دارد.

وی افزود: اگر مطالب منتشرشده در رسانه‌ها تاکنون صحیح باشد، در وهله اول، مسئولان آموزش‌وپرورش، به‌ویژه مدیر مدرسه فرزندان این خانواده، باید مورد بازخواست قرار گیرند.

آموزش و پرورش طبق قانون موظف به پیگیری بود

سلطانی تصریح کرد: بر اساس قانون حمایت از اطفال و نوجوانان مصوب سال ۱۳۹۹، تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های مربوطه موظف‌اند برای تحقق اهداف این قانون اقدامات لازم را انجام دهند. در این پرونده، آموزش‌وپرورش وظیفه داشت ترک تحصیل دانش‌آموزان این خانواده را به بهزیستی یا دفتر حمایت از اطفال و نوجوانان قوه قضائیه اطلاع دهد.

این حقوقدان در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه گفته می‌شود این خانواده پرونده دانش آموزان را بعد از چند روز غیبت به بهانه ترک کشور از مدرسه گرفته‌اند؛ آیا همچنان مدیر مدرسه باید این مساله را به مقام‌های بالایی اطلاع میداد یا خیر، گفت: بله، چون دانش آموزان غیبت کرده‌اند و مورد از موارد مشکوک به ترک تحصیل بوده است باید حتما این اطلاع رسانی انجام میشد.

وی تأکید کرد: لازم است بررسی شود آیا مسئولان آموزش‌وپرورش ترک تحصیل فرزندان این خانواده را به مراجع ذی‌ربط اطلاع داده‌اند یا خیر. اگر اطلاع داده باشند، مسئولیت خود را به‌درستی انجام داده‌اند، اما اگر اطلاع نداده باشند، مرتکب جرم شده و باید مورد رسیدگی قرار گیرد.

ترک فعل اعلام ترک تحصیل، بین ۵ تا ۱۵ سال انفصال از خدمات دولتی دارد

سلطانی با اشاره به ماده ۶ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان بیان کرد:این ماده تصریح می‌کند که کلیه اشخاص و نهادها، به‌ویژه دستگاه‌های اجرایی، آموزش‌وپرورش، بهزیستی، و سایر سازمان‌های مرتبط، موظف‌اند در موارد مشاهده یا اطلاع از خطر شدید یا وضعیت مخاطره‌آمیز برای اطفال و نوجوانان، از جمله ترک تحصیل، کار اجباری، بهره‌کشی اقتصادی، و آسیب‌پذیری‌های دیگر، مراتب را در اسرع وقت به مراجع ذی‌صلاح، نظیر سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی یا مراجع قضایی، اطلاع دهند.

وی ادامه داد: طبق همین قانون، اگر مدیر مدرسه مرتکب ترک فعل عدم اعلام ترک تحصیل دانش آموز شده باشد، باید بین ۵ تا ۱۵ سال از خدمات دولتی و عمومی منفصل شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->